Wat willen jullie kwijt?

Dit zou zomaar op het podium kunnen staan

Tekst: Maria Goos

Lieve buurtbewoners.


Jow! Wat denken jullie hier van: we gaan het een keertje anders doen!
We gaan de buurtshow maken met jullie!

Huh? Waarom?
Omdat we denken dat jullie ,ons toffe BuurtShow publiek, heel veel potentie heeft om samen met ons een showtje te maken over…. interieur!


Eh… hoe dan?
Als je iets in je huis hebt staan waar je iets over wil vertellen, of als je een interieur hebt wat je wil laten zien, maak daar dan een foto van en mail die foto met een paar zinnen naar deze site.


Het kan een schaaltje van je moeder zijn, of een oude bontjas uit je hippietijd, een tapijt uit de erfenis van oom Hendrik,  een lelijk schilderij maar gekregen van je leuke oom, je eerste zelf gebakken asbak, of de urn met de buurman er in of een ander interessant object, ooit gekocht of gekregen waar je waarde aan hecht. Het mag ook de weegschaal zijn waar je zo’n hekel aan hebt.
Enfin… stuur die foto met een kleine toelichting naar deze site en dan gaan we kijken of daar leuke dingen bij zitten waar we in de show wat langer over door kunnen gaan.

En…… het wordt een hele speciale loterij.
Want…neem iets mee naar de show wat je niet mee naar huis wil nemen. En dan heb ik het niet over je man. Neem iets wat we kunnen verloten. Heb je een winnend lot, dan mag je  iets uitzoeken uit al het uitgestalde meegebrachte dat we in het cafe zullen uitstallen.



Onze gasten zijn… Tini den Ouden. Ze komt vertellen over haar Jordanese interieur, Marlies Rohmer is architect en weet  heel veel van modetrends binnen het interieur-universum en Anneleen is setdresser  en komt vertellen hoe je het interieur van een filmlocatie aankleedt.
En Arie Cupé holadiejee komt liedjes zingen met als thema: wonen!
Maak die foto’s, trek die spullen van de muur en uit de kast en kom!
Maria Goos is in Mexico, maar Jaap heeft een hele leuke scharrel op het oog waarmee hij het aandurft.

 

 

 

 

Vorige
Vorige

Reserveren!

Volgende
Volgende

Van de eilanden naar…..