Buren in de nieuwe buurtshow

We zijn zeer vereerd dat jazzperformer Paul van Kessel de muzikale gast is in de volgende buurtshow die op 8 mei plaatsvindt in de Roode Bioscoop. Van Kessel woonde ooit boven de Pizzabakkers op de Haarlemmerdijk en is inmiddels een van de meest gerenommeerde jazzmusici van Nederland. Hij heeft een conservatoriumopleiding. Waarschijnlijk zingt hij met zijn vaste pianist maar daar horen we later meer van.

Als thema heeft de redactie Buren gekozen, het smeermiddel in menige buurt, maar ook een bron van wrijvingen en inspiratie. We zijn druk bezig de gasten voor de stoelen uit te nodigen en denken serieus na of we de zichtbaarheid op het podium kunnen verbeteren. Binnenkort start de kaartverkoop. Uiteraard zijn de veel geroemde column van Ijsbrand en de loterij weer onderdeel van de show.

Centrum Begroot. Inmiddels weten we dat de benodigde 50 likes ruimschoots zijn gehaald en we dus opgaan voor subsidie aan de resterende shows. Merkwaardig genoeg zijn er ook stemmen tegen ons voorstel ingediend hetgeen ons erg verbaast. Willen de tegenstemmers opstaan en bekennen waarom ze tegen hebben gestemd? (Het hoeft niet maar zou wel inzicht kunnen bieden in de motieven. Doen we iets verkeerds?)

Vorige
Vorige

De talkshow over de buren

Volgende
Volgende

Stadsdorp Live en Centrum Begroot