Stemmen en komen

Iedereen heeft een brief van de gemeente gekregen waarin opgeroepen wordt om te stemmen op Centrum Begroot. Er hoort een code bij. Stem alstublieft op ons plan om een vervolg te geven aan de buurtshows in het volgende seizoen. Ga naar de website Centrumbegroot.amsterdam.nl/haarlemmerbuurt en ga daar stemmen! dat kan sinds 19 juni tot en met 19 juli. Als we voldoende stemmen halen is er 22 duizend euro beschikbaar voor minimaal zes shows.

De laatste show van dit voorseizoen is op 26 juni in de Roode Bioscoop, om 20.00 uur. Kaarten zijn te koop op de site van het theater maar kunnen ook ter plekke worden gekocht. Het laatste is niet aan te raden, omdat de belangstelling nu al groot is. We hebben vier interessante gasten, een formidabele accordeonist en zangeres (Andre Vrolijk en Diny Boots) en een rijke loterij. Thema as maandag is Seks, let’s talk about it. We willen de show van maandag eindigen met een zomerborrel voor de Roode Bioscoop - de kosten daarvan moeten wel door de gasten worden gedragen.

En dan nog iets over de Bullebakbrug. Die was even open totdat de tramrails verbogen en er een nieuwe reparatie moest worden uitgevoerd. Er wordt nu gewerkt aan het trace aan de zuidkant van de brug, de verwachting is dat de tram begin juli weer kan doorrijden tot aan de Zoutkeetsgracht.

Vorige
Vorige

We talked about sex

Volgende
Volgende

De zomerse buurtshow