De inwendige mens gaat verder

Nee Pasen is het nog (lang) niet, pas op 9 april is het zover. Maar op 13 maart staat dan toch de tweede buurtshow gepland met het thema dat we in januari voor het eerst lanceerden. De Inwendige Mens over alles wat in ons lichaam binnenkomt - en er hopelijk ook weer uitgaat. Dit keer benaderen we andere invalshoeken. Dominique Nientker vertelt over haar project om voedselpakketten te verstrekken aan vluchtelingen en werkloze arbeidsmigranten in Amsterdam. Sean Wainer kennen we allen van zijn razend populaire catering- en lunchzaak Small World in de Binnen Oranjestraat. Hoe is hij vanuit Australie hier verzeild geraakt en wat viel hem op aan het Nederlandse eten? Als derde gast is Myrthe van der Wolf van de partij, ze is een curvy model (vroeger zouden we dat volslank noemen) en houdt een podcast bij. Met de vierde gast hebben we nog geen contact kunnen leggen omdat hij op vakantie is, maar we zouden het leuk vinden als hij iets vertelt over de effecten van burn-out op ons lichaam.

De muzikale gast is zanger/entertainer Jan Derk Broekema. thuis in het repertoire van Wim Sonneveld. Hij laat zich begeleiden door Eddy Hoorenman op de accordeon, ooit bevriend met de beste accordeonist van de stad Johnny Meijer. Eddy speelde ook ooit samen met bassist/zanger Manke Nelis. De loterijkoningin Christa ontbreekt niet en de toverlantaarn van IJsbrand flitst aan.

Plaats: Roode Bioscoop. Kaarten zijn aldaar of op de site te koop. Laatste keer was de show straal uitverkocht. Haasten dus……

Vorige
Vorige

Stadsdorp Live en Centrum Begroot

Volgende
Volgende

Ondertussen op de Dijk