Over de Rooie

Beste dijk- en pleinbewoners,

Er komt weer een buurtshow aan en wel op dinsdag 4 juni en ja hoor, die gaat over de toekomst en het verleden van de Roode Bioscoop. En daar speelt de show zich ook af. Betrokkenen en vrijwilligers zullen hun verhaal doen op het podium en in de zaal en er zal veel muziek zijn, dat het hele spectrum van de Roode Bioscoop beslaat: dus volks, wulps en vernieuwend in alle opzichten. Ons fantastisch redactieteam is al begonnen met voorgesprekken.

De laatste keer was er verwarring over de entree: wachtlijsten, gastenlijsten en reserveringen. Jullie zijn waarschijnlijk gek geworden. We gaan het eenvoudig doen. Reserveren is verplicht, anders stroomt de zaal vol, en we verhogen het maximum aantal toeschouwers. Desondanks vragen we jullie als je gereserveerd hebt en onverhoopt niet kunt M de afzegging tijdig door te geven.

En dan is er nog het stemmen op centrum begroot. Eind april of begin mei kunnen jullie weer - en liefst massaal - stemmen op ons voorstel: doorgaan met de show in het volgende seizoen. Gebleken is dat dit het middel is om de sociale cohesie te verbeteren.

Maar eerst een swingende Koningsdag gewenst, reflectie op 4 mei en feest op 5 mei.

Oh ja: kaarten voor de show zijn te krijgen op de site van de Roode Bios

Volgende
Volgende

Spelregels op 2 april