De najaarbuurtshows

Drank! is het thema van de volgende talkshow op 10 oktober. Maar daarover zo meer.

Eerst willen we iedereen bedanken die op Centrum Begroot gestemd heeft voor Stadsdorp Live. Daardoor kunnen we het volgende seizoen 23/24 doorgaan. We bruisen van de ideeen en hebben er zin in.

Er staan nu twee shows gepland in de Roode Bioscoop op 10 0ktober en 27 november. Dat is een dinsdag- en een maandagavond: dat doen we omdat er veel belangstellenden uit de buurt zeiden dat ze op maandag allerlei activiteiten hebben (cursussen, vergaderingen en wat niet al). Dinsdag 10 oktober dus : zet het in de agenda.

Tijdens de eerste show op 10 oktober gaan we het hebben over non-alcoholische dranken met de oprichter van de slijterij Nix=Nix. Verder willen we iemand van waternet aan het woord laten die alles weet over de herkomst en kwaliteit van het Amsterdamse drinkwater. Dan: we zijn op zoek naar iemand die wil vertellen hoe hij of zij van haar alcoholverslaving is afgekomen. We beloven dat we dit prudent zullen behandelen. En dan moet er nog een artiest komen die bijvoorbeeld kan zingen: ‘Een pikketanussie gaat er altijd in’. Vaste onderdelen zijn de column van IJsbrand en de loterij van Christa.

Is er nog ander nieuws? Ja! Theaterrestaurant Spinoza gaat De Roode Remise heten. De formule blijft hetzelfde.

Het Italiaanse winkeltje Fratellini in de Haarlemmerstraat mag na veel discussie en na aanpassingen toch open blijven. Fijn want zoveel kwaliteitswinkels zijn er daar niet.

Vorige
Vorige

Drank op 10 oktober

Volgende
Volgende

We krijgen er niet genoeg van