De Jasmijn komt

Eindelijk is het zo ver: Hovenier Attila gaat op dinsdag 22 oktober 12 Toscaanse jasmijnen plaatsen bij de ondernemers en bewoners die hebben aangegeven dat ze hun gevel willen vergroenen. Wie alsnog een klimplant wil hebben, meld je dan subiet aan. De gemeente heeft subsidie verleend voor deze groene en geurende attractie, maar omdat dat niet alle kosten dekt, willen we een kleine bijdrage vragen. Iets van 25 euro? Of is dat te veel gevraagd?

Feit is dat ondergetekende er een klus aan heeft gehad om de beplanting voor elkaar te krijgen, maar goed, dat hoort bij het spel. En het resultaat telt. Op weg naar een groene dijk!

Jaap Huisman

Jaap Huisman is schrijver/journalist voor o.a. Het Parool en de Groene Amsterdammer, bestuurslid van de Amsterdamse Kunstraad en mede-eigenaar van de deli Bayu aan de Haarlemmerdijk. Bayu is gespecialiseerd in Indonesische lekkernijen.

Deze post heeft 4 reacties

 1. šŸ˜Š Geweldig Jaap, dank je wel voor alle moeite..

 2. Beste Jaap, neem mij niet kwalijk, wij hebben dit prachtige initiatief gemist. Wij doen heel graag mee. Gallery Jeroen Dercksen – Binnen Dommersstraat 17.
  Ik hoor graag van je.,
  Dan voor je werk & hartelijke groet,
  Marcelle Peeters en Jeroen Dercksen

 3. Complimenten voor deze geklaarde klus, Jaap! Het wordt steeds leuker en groener op de dijk, ook dankzij jou!

 4. Beste Jaap,
  Wij wilden graag een plant.
  Ze bleken op te zijn en er zou nog contact met ons opgenomen worden.
  Gaat dat nog door?
  Dat zouden we heel fijn vinden,
  Hartelijke groet,
  Marcelle en
  Jeroen Dercksen
  Binnen Dommersstraat 17

Geef een reactie

Sluit Menu