Centrum Begroot schept kansen!

Wil je meer plantenbakken, of een leuke iep voor de deur? Of heb je een beter idee voor de bevoorrading van winkels en het afvoeren van huisvuil? Van die dingen dus. Je kunt vanaf 10 september weer een origineel plan indienen op http://centrumbegroot.amsterdam.nl: alle Amsterdammers ouder dan 18 jaar krijgen een brief met een unieke stemcode waardoor ze kunnen stemmen op het beste plan uit hun buurt.

Er is maximaal 200 duizend euro beschikbaar  voor verschillende plannen. De termijn loopt tot en met 6 oktober. Welk plan de meeste stemmen heeft gekregen, dat wordt uitgevoerd. Doen jullie allemaal mee? En dien vooral een groen, duurzaam en CO2 neutraal plan in.

 

 

Jaap Huisman

Jaap Huisman is schrijver/journalist voor o.a. Het Parool en de Groene Amsterdammer, bestuurslid van de Amsterdamse Kunstraad en mede-eigenaar van de deli Bayu aan de Haarlemmerdijk. Bayu is gespecialiseerd in Indonesische lekkernijen.

Deze post heeft 2 reacties

  1. Meer plantenbakken in de straat of voor elke winkel dezelfde plantenbakken zodat het een geheel wordt en voor de klant dat de straat/dijk/plein in elkaar overloopt .

Geef een reactie

Sluit Menu