Jasmijn, Bello en….de borrel

borrel1Beste buurtbewoners,

De eerste zomerborrel in de tuin – nou ja tuin, een paradijs – van Rogier en Reina was een succes met meer dan 20 deelnemers. Er werd gesmikkeld en gedronken op een dolle dwaze zomer. Er was nieuws; helaas heeft Peter van de dierenwinkel Bello door droevige omstandigheden zijn winkel moeten overdoen aan de nieuwe uitbaters die er een hondentrimsalon aan willen toevoegen. Naam: Het Vachtje.

En nu de jasmijn. Ondergetekende heeft een subsidieverzoek bij de gemeente ingediend dat alleen gehonoreerd kan worden als de nieuwe deelnemers een verklaring willen ondertekenen dat ze een plant naast de deur willen hebben. Als jullie dat willen, meld je dan bij de  toko Bayu dan zorg ik dat de administratieve rompslomp in goede banen wordt geleid Рeen groene dijk willen we immers allemaal (en hij geurt ook nog).

borrel2

 

Jaap Huisman

Jaap Huisman is schrijver/journalist voor o.a. Het Parool en de Groene Amsterdammer, bestuurslid van de Amsterdamse Kunstraad en mede-eigenaar van de deli Bayu aan de Haarlemmerdijk. Bayu is gespecialiseerd in Indonesische lekkernijen.

Deze post heeft 3 reacties

  1. Dat was gezellig, leuk om buurtbewoners te leren kennen. Dan voor het organiseren!

  2. het was een leuke bijeenkomst! Dank voor de organisatie!

Geef een reactie

Sluit Menu