Zomertuinfeest en de Jasmijn

jasmijn

Beste buurtgenoten, nog even een herinnering: op 1 juli wordt vanaf 17.30 het eerste zomertuinfeest voor de stadsdorpelingen gehouden. In de tuin van Rogier en Reina (winkel Helmsted, H’dijk 129). Meld je aan en neem een flesje mee. Dan kunnen we de zomer gaan dopen.

Jasmijn

U hebt het al gemerkt. De eerste drie jasmijnplanten bloeien en klimmen. We hebben de hovenier gevraagd met 14 nieuwe exemplaren te komen, op verzoek van 6 andere winkels – zodat we op weg gaan naar een gestoffeerde dijk. Voordat we de hovenier de definitieve opdracht geven, willen we weten wie er nog meer een jasmijn wenst. Intussen dien ik een subsidieverzoek in bij de gemeente voor de groene gevel…..

 

 

Jaap Huisman

Jaap Huisman is schrijver/journalist voor o.a. Het Parool en de Groene Amsterdammer, bestuurslid van de Amsterdamse Kunstraad en mede-eigenaar van de deli Bayu aan de Haarlemmerdijk. Bayu is gespecialiseerd in Indonesische lekkernijen.

Deze post heeft 9 reacties

  1. Ik geef me hierbij op voor de zomerborrel.

  2. šŸ˜Š Ja ik kom graag langs op 1 Juli en kom ook in aanmerking voor een Jasmijn. Tot maandag.

  3. ik geef me ook graag op voor de zomerborrel. De jasmijn ziet er prachtig uit maar wij hebben er helaas geen plek voor…

  4. Ja, namens de bewoners-commissie DIJK 69, melden we ons als JASMIJN-kandidaat.

    En tot Maandagmiddag in de tuinen van Rogier & Reina.

    1. even checken roel of je dit antwoord krijgt…? we zijn het probleem aan het oplossen?

  5. Ik kom even meeeborrelen, gezellig!

Geef een reactie

Sluit Menu