Vervolg enquête gemeente

Er hebben al 150 mensen de enquête ingevuld. De optie “dat scooters/brommers het meest dringend aangepakt moeten worden” kan daardoor niet meer toegevoegd worden. Ook in de enquête van de Gemeente Amsterdam in 2014 ontbrak deze optie. Jammer. En opmerkelijk. Wat nog wel kan voor de mensen die de enquête nog in moeten vullen, is bij andere vragen in de enquête in te vullen dat scooters een gevaar vormen.
De enquête zal voornamelijk gebruikt worden als input voor het Straatlab in de Posthoornkerk waar circa 20 afgevaardigden van bewoners, ondernemers en bezoekers gaan praten. In de nabije toekomst volgt er een veel grotere enquête om de mening van de bewoners te peilen. Op zich allemaal prima, het inventariseren van meningen, voor mij wordt dit misschien wel de vijftigste keer dat ik mijn standpunt uit mag leggen, maar echt opschieten doet het niet. Vooralsnog scheuren de scooters gewoon door onze straat.

Deze post heeft 2 reacties

  1. Mijn bericht is wat onduidelijk omdat een eerder bericht over de enquête niet gepubliceerd werd (door mijn eigen fout).
    De omgevingsmanager zou uitzoeken of de optie dat scooters aangepakt moeten worden, alsnog in de enquête opgenomen kan worden; dat kan dus niet.

  2. Mee eens! Het eerste wat ik dacht was: “mijn mening is al lang bekend..waarom nog een keer”..
    Groetjes,
    Cecilia

Geef een reactie

Sluit Menu