Kuren met de site

Nee, mensen, dit zijn niet de onderdelen van het kunstrijden, hoewel het vallen en opstaan, draaien en slingeren knap in de buurt komt. De site vertoont sinds enkele dagen een onrustig beeld, reacties komen niet binnen of worden niet gelezen, laat staan beantwoord.  Daar willen we zo snel mogelijk een eind aan maken.

Wat is het geval: pal voor kerstmis kregen we de dreiging van WordPress dat we 300 euro moesten overmaken voor het abonnement, toch wel een fikse aderlating. We zochten naar andere abonnementen, maar het leidde tot een chaos bij de vormgeving van de site, waarvoor onze excuses. We hebben er vandaag weer uren aan gewerkt en helemaal vlekkeloos gaat het nog niet, maar als het goed is kunnen jullie commentaren insturen (graag), en kunnen we zelf weer berichten plaatsen.

De site is de schakel, het is gewoon niet anders. Intussen kunnen we jullie melden dat er al bijna 200 abonnees zijn op de site/nieuwsbrief, waarmee we het succesvolste stadsdorp in de gemeente zijn. Dat gaat gepaard met het aantal views dat in de afgelopen zes weken door het plafond is gescheurd.

We gaan door: met de quiz van Maria die binnenkort op de site komt (dat ging tijdens de borrel niet), met ontmoetingen met het Claverhuis en met allerhande leuke activiteiten. En natuurlijk met nieuws van het verkeersfront.

Jaap Huisman

Jaap Huisman is schrijver/journalist voor o.a. Het Parool en de Groene Amsterdammer, bestuurslid van de Amsterdamse Kunstraad en mede-eigenaar van de deli Bayu aan de Haarlemmerdijk. Bayu is gespecialiseerd in Indonesische lekkernijen.

Deze post heeft 5 reacties

 1. Work in progress. We zijn bezig met verbeteren en dit berichtje is een test 🙂

 2. Geweldig Jantine & Jaap, bedankt en succes 👍🏼👍🏼👍🏼

 3. Dat is dus doorgekomen

 4. 👏👏👏super hoor en dank voor jullie energie en inzet! Ik vond de borrel heel gezellig, verheug me op de quiz en het verhaal van Lies.

 5. Ik neem mijn petje ( muts) 🕵️‍♂️ af voor de tomeloze inzet en voortschrijdende enthousiasme van ons Dijk-en Plein bestuursleden!
  Ben beschikbaar voor evt. assistentie.
  Borrel was zeer geslaagd.
  Doreen

Geef een reactie

Sluit Menu