NIEUWJAARSBORREL STADSDORP

Dag Pleiners, Dijkers, en Omwonenden,

hoe gaat het met jullie? Was het een mooi jaar in onze buurt? Geen inbraken? Geen muizen onder het fornuis? Of werd er bij jou door een dronken toerist in je trappenhuis geplast? We horen het graag op de Nieuwjaarsborrel op 13 januari van 17.00 uur tot 19.00 uur in COFFEE AND SUCH. Dat zit recht tegenover de Movies en dat ‘such’ slaat sinds kort op de alcoholische dranken want daar heeft uitbater Jos een vergunning voor. Het stadsdorp biedt een ieder twee consumpties aan en een paar lekkere hapjes. Ook doen we de buurtquiz. Prijzen voor de buurtquiz mogen nu aangemeld worden. Winkeliers… kijk nog eens onder de toonbank.

We gaan jullie kort vertellen over het leven na de komst van Domino’s. Daar is het laatste woord nog niet over gezegd. De rechtszaak is nog steeds hangende. En natuurlijk heel KORT iets over de fietsroute. En hopelijk, maar eigenlijk weten we al dat het niet gaat lukken, laten Igor van Leeuwen van de MOF en ik, ons eerste filmpje zien. Igor en ik willen elke maand een filmpje maken over een buurtgenoot of winkelier. Wie weet er nog een leuk mens? We hebben als eerste Lies Barends geïnterviewd. Ze woont al 68 jaar in deze buurt, met haar twee zussen Mery en Wil.  We spreken hier over een gedenkwaardige familie met een groot vertellend vermogen. Maar onze zendmicrofoon heeft gestoord, dus we zoeken naar een oplossing. Ik doe de interviews, Igor van Leeuwen doet de techniek want in een vorig leven zat hij bij de film. We hopen jullie te verrassen met al het moois en schoons en bijzonders  wat hier groeit, bloeit , leeft en beeft in de buurt.

WIE KOMT ER 13 JANUARI??? Graag aanmelden.

 

Deze post heeft 26 reacties

 1. Natuurlijk zijn we er! En we leveren lekkers

 2. Leuk Ik kom graag Misschien neem ik 1of beide kinderen mee 1doet eindexamen is 19 woont gewoon thuis.ander is 22 groet Elske

  1. Elske, sorry voor de late reactie. Maar als we elkaar de 13 de treffen dan kunnen we misschien even praten over wat je zou kunnen en willen doen voorzet stadsdorp. De site is even uit de lucht geweest, vandaar deze late reactie. Groten en tot dan maria

 3. ja Leuk wij zijn er ook bij!

 4. Ja, ik kom ook graag en zeker.

 5. ik kom ook graag.

 6. Ben er graag bij, maar sinds kort een afvallige.
  Kijk nu vanuit mijn nieuwe home uit over de Lijnbaansgracht en hoor de eendjes kwaken. Dat is wel rustgevend ná de hectiek op de Haarlemmerdijk. Maar ik blijf in de buurt en hoor nog steeds een beetje bij jullie hoop ik.
  Lfs
  Doreen

 7. Beste Maria en Jaap,
  Dank voor de goede organisatie van de nieuwjaarsborrel voor ons Stadsdorp Dijk en Plein op de 13 januari bij Two Coffee and Such!
  Ja wij zullen erbij zijn, dank voor de invitatie.
  Groet, Martin en Willemijn

 8. Ik kom graag, leuk en gezellig. Liefs

 9. Leuk hoor, ik ben erbij, tot dan.

 10. Ik ben wel van plan om te komen

 11. Lies, wil en ik komen graag.

 12. Wil, Lies en ik komen graag

 13. Ja, ik ben van plan om naar de Nieuwjaarsborrel te komen. Lijkt mij heel leuk dat filmpje met Lies Barends.
  groet,
  Marjan

 14. Kom ook graag. Dank voor de organisatie!

 15. Wij komen ook graag. Ineke Gossink, Dick van der Heijden

 16. Op de valreep: ik ben zeker van plan om te komen.

 17. Wij zijn er ook graag bij.
  Clemens en Nicole Bogaerts

 18. Ook op de valreep: Auke Boersma en Jacqueline komen ook.

 19. Nog meer valreep: ik kom ook graag, misschien partner Guido ook maar is nog onzeker. Mocht ik te laat zijn en de zaak is te vol dan hebben we gewoon pech.

 20. Ik krijg al een tijdje geen nieuwsbrief meer.Ik wil mij graag opgeven voor de nieuwjaarsborrel

  1. Jaap, als ik Marije reply, dan verdwijnt het antwoord. Wordt onzichtbaar.

Geef een reactie

Sluit Menu