Kerst

voor 25 december zijn er vier kaartjes gekocht voor Christa, Roel, Jaap en Davied. De voorstelling begint om 13.30. Jullie gaan in de auto van Christa. Kunnen Roel en Davied een nummer aan Jaap ( Bayu) geven? Dan sluit hij de boel kort met Christa. Jullie zitten op het balkon. kaartjes: 17.50. Schiet ik even voor.

Voor tweede kerstdag heb ik voorlopig de familie Baay, maar die regelen het zelf. Ila en Ewald: in het bezit van een of andere kortingspas? Niemand meer voor tweede kerstdag? Morgen ga ik de kaartjes voor deze dag kopen.

 

 

Deze post heeft 4 reacties

  1. Jammer dat wij altijd zo’n drukke kerst hebben! Dus hopen wij op nog meer leuke Amsterdamse avonden. Petje af voor het initiatief. Kathy en Rob.

  2. Ik heb een stadspas, mogelijk geeft die korting? Ewald heeft geen kortingskaart.
    Ila

  3. Dag Maria, Ik bestel de kaartjes zelf wel even, net zo makkelijk toch? Ila

  4. Mét belangstelling en hóge verwachtingen wacht ik op nadere instructies.

Geef een reactie

Sluit Menu