Kerst in de Jordaan, maar dan in Het Zonnehuis.

Voor de voorstelling ( zie eerder bericht) zouden Roel en Davied met Christa kunnen meerijden op eerste kerstdag voor de voorstelling om 13.15 uur. Christa heeft dit aangeboden en er kan nog één iemand mee.

Ila en Ewald gaan tweede kerstdag.

Hans Baaij heeft voor zijn halve familie zelf al kaartjes gekocht.

Is dit het? Ga ik voor eerste kerstdag 13.15 uur drie kaartjes bestellen en voor tweede kerstdag twee kaartjes voor Ila en Ewald? Laatste kans mensen. Morgen ga ik ze kopen. Anders zijn ze weg denk ik.

 

Deze post heeft 3 reacties

  1. Bestel je ook een kaartje voor mij?

  2. Wij gaan het liefst om 13.30 u. op tweede kerstdag Maria, tenzij er zich nog anderen mochten aanmelden voor de latere voorstelling. Ila en Ewald

    1. Ila, maak svp foto’s morgen dan plaats ik een verslag met foto’s op de site. we hebben vandaag een heerlijke middag gehad!

Geef een reactie

Sluit Menu