Openbare vergadering verkeersplannen dinsdag 18/12

Dinsdagavond 18 december wordt in de Stadsdeelcommissie het plan besproken voor de Fietsroute tussen Westerpark en Prins Hendrikkade. Toegezegd is, dat ook het veel goedkopere en sneller in te voeren Verkeersplan van de bewoners besproken wordt (dat ligt er overigens al weer 1,5 jaar). Verder is een reactie toegezegd op de vraag of scooters na invoering van de helmplicht nog massaal door onze straat blijven scheuren (kwesties Willemsbrug en fietsstrook). Wat mij betreft is het ook een test of ons links stadsbestuur daadwerkelijk luistert naar de burgers of dat, zoals velen stellen (o.a. in Het Parool), inspraak een schijnvertoning is omdat de ambtenarij coûte que coûte een eenmaal ingeslagen pad zal doorzetten.

Na afloop van de presentatie is er ruimte om in te spreken en om te reageren op de plannen. Ik stel voor dit gestructureerd te doen. Bent u van plan om in te spreken, stuur mij svp een email. De bijeenkomst in het Stadhuis is openbaar, dus u kunt ook aanschuiven als toehoorder.

Email: Hansbaaijprive@gmail.com

 

Deze post heeft 2 reacties

  1. Beste Hans
    Dank voor dit heldere bericht over de vergadering en ook over de mogelijkheid ( volgende bericht van jou) om de agenda inhoud eerder in te zien
    Ik heb zeker Intersse om devergadering bij te wonen!

  2. Ik voel mij in de verste verte niet vertegenwoordigt, met andere woorden op mijn steun kan je niet rekenen.

Geef een reactie

Sluit Menu