Tour des Artistes (2)

Na onze oproep op deze site voor deelname aan de Tour des Artistes is er niet veel uit de buurt vernomen. Jammer, maar we geven niet op. Het idee is een tour langs huiskamers in de buurt  waar kunstenaars een optreden geven, een verhaal vertellen, zingen, dansen of een stukje cabaret. Geeft niet wat, als het maar niet het huishouden verstoort.

Het aantal reacties – waarvoor dank overigens – bleef beperkt tot 2,5 kunstenaar. Dat moet beter kunnen gezien het artistieke talent dat sluimert onder dak en spant, dat hunkert naar podium of doek. Klein beginnen is niet erg, klein eindigen evenmin. We houden het idee dus nog even vast en hopen op een nieuwe ronde met voorstellen.

In november gaat dat niet lukken, en december is zoals we allen weten een overbezette maand, maar in januari kan dit een goed voornemen zijn…..

Laat wat van je horen!

Jaap Huisman

Jaap Huisman is schrijver/journalist voor o.a. Het Parool en de Groene Amsterdammer, bestuurslid van de Amsterdamse Kunstraad en mede-eigenaar van de deli Bayu aan de Haarlemmerdijk. Bayu is gespecialiseerd in Indonesische lekkernijen.

Geef een reactie

Sluit Menu