Verkeersdrukte HH-tuinen neemt enorm af

Tenzij ik mij sterk vergis, is de verkeersdrukte op de Haarlemmer Houttuinen recent enorm afgenomen. Er zijn bijvoorbeeld vrijwel geen files meer bij het stoplicht op het Haarlemmerplein/Planciusstraat. De oorzaak is de afsluiting voor doorgaand verkeer voor het Centraal Station. Auto’s rijden nu meer rechtdoor voorlangs het CS, maar moeten achterom en rijden via de Spaarndammertunnel. Slechts een klein deel neemt de omweg via de Haarlemmer Houttuinen. De gemeente verwachtte een daling van 25-40%, maar ik heb het idee dat het wel meer dan 50% is. Wie is dit ook opgevallen?

Deze post heeft 3 reacties

  1. ben het helemaal eens met Hans Baaij. Woont zelf op het Haarlemmerplein en kom er dagelijks. Mag van mij zo blijven!

  2. Inderdaad, goede observatie. Ook ik merkte een sterke afname van de filevorming op de hele lengte van de Tuinen, al zou ik geen percentage aan duren plakken…

    1. Myra, je bericht is dus wel binnengekomen, gelezen en goedgekeurd.

Geef een reactie

Sluit Menu