Wisselingen op de Dijk (2)

Het gaat maar door, winkels die leeg komen te staan of van functie veranderen. Stilletjes is het Vietnamese restaurant Saigon veranderd in het etablissement Panda Kitchen. De nadruk blijft liggen op Asian Food. Ramona is met de grote opruiming begonnen en in de voormalige Tea Bar zijn de uitbaters van Smart Phone – hoesjes en reparaties – bijna klaar om de winkel te openen. Concrete Matters staat daarentegen op het punt de winkel per 1 juni te verlaten. Het pand naast Coffee and Such schijnt gereed te worden gemaakt voor een plek voor flexwerkers.

En Van Leek? Wie het weet mag het zeggen….

Jaap Huisman

Jaap Huisman is schrijver/journalist voor o.a. Het Parool en de Groene Amsterdammer, bestuurslid van de Amsterdamse Kunstraad en mede-eigenaar van de deli Bayu aan de Haarlemmerdijk. Bayu is gespecialiseerd in Indonesische lekkernijen.

Deze post heeft 8 reacties

 1. Beste Jaap, dank voor al je info, waarmee je n’og meer succes boekt als je ook de huisnummers vermeld.
  groet, roel.

 2. voor van Leek zullen we maar een nieuwe Leekstandswet ontwerpen…

 3. Hoi allemaal,

  Ik hoorde dat waar vroeger the silver screen zat nu een kapsalon komt… Ik weet uit m’n hoofd niet hoeveelste kapsalon dat is maar wat is jullie mening hier over?

  Groet, Marcel.

  1. ik heb begrepen dat de kapsalon er uiteindelijk niet komt, want inderdaad zijn er al meer dan genoeg.

   1. Ik denk dat je dat verkeerd begrepen hebt, volgens mij is de salon al bijna af.. ziet er iig uit als een mooie moderne kapsalon.

 4. Gekke vraag misschien … Maar waarom zijn de reacties verwijderd?

 5. Hoeveel kapsalons inclusief deze nieuwe zitten er nu op de dijk?

Geef een reactie

Sluit Menu