Fly me to the hood

Beste buurtbewoners, velen van jullie hebben het al gemerkt en hebben zich zelfs al als lid van het Stadsdorp opgegeven: er is volop geflyerd in de Vinkenstraat, Buiten- en Binnen Oranjestraat en de Buiten- en Binnen Dommersstraat, plus de aanpalende stegen, achterommetjes en hofjes. De Houttuinen en een stukje van de Brouwersgracht worden nu ‘bediend’ van informatiemateriaal.

Doel is het bereik van Dijk en Plein te vergroten, hoe meer zielen betekent niet alleen meer vreugd maar ook meer slagkracht. Dat laatste is van belang om de verkeersoverlast te verminderen maar ook de commerciele creativiteit in de winkels te vergroten.

Jaap Huisman

Jaap Huisman is schrijver/journalist voor o.a. Het Parool en de Groene Amsterdammer, bestuurslid van de Amsterdamse Kunstraad en mede-eigenaar van de deli Bayu aan de Haarlemmerdijk. Bayu is gespecialiseerd in Indonesische lekkernijen.

Deze post heeft 3 reacties

  1. Weten jullie waarom de fontein op het plein het nog niet doet?

    1. Ja. Storing. Gaat op 24 mei werken.

  2. geen storing maar gemeente/stadsdeel had vergeten een opdracht aan bedrijf te geven die de boel moet schoonmaken en dan de kraan weer open moet draaien. Nu wordt er 24 mei schoongemaakt en gaat de fontein 25 mei weer aan. Kijk voor info dagelijkse gang van zaken gewoon op http://www.facebook.com/haarlemmerbuurt

Geef een reactie

Sluit Menu