oplichters

 

Lieve buurtgenoten,

Rogier, Dijk 129, werd vandaag op straat aangesproken door een Engels sprekende man die zei dat er iets mis was op het dak van het huis van Rogier en Reina. Dat had de man gezien vanaf een ander dak, waar hij aan het werk zou zijn.  Lang verhaal kort: man naar binnen, met al heel snel nog twee andere mannen en boven wezen ze een plek aan die inderdaad vochtig aanvoelde. Die wilden ze ter plekke repareren. Rogier en Reina voelden letterlijk en figuurlijk nattigheid en hebben er voor bedankt. Een paar uur later voelden ze aan de plek. Wat denk je? Kurkdroog. De mannen hebben de plek waarschijnlijk zelf eerst vochtig gemaakt. Dit is niet goed mensen. Let op.

 

Deze post heeft 3 reacties

  1. Hebben ze contact met de politie opgenomen?
    Dank voor het doorgeven

  2. Nou ja zeg… dank voor de tip!

  3. Een buurtgenoot, kennis van mij, had een tijd geleden een soortgelijke ervaring. Ga er nooit op in!
    Het is zeker aan te raden om het signalement van die personen en eventuele auto aan de politie door te geven.

Geef een reactie

Sluit Menu