Parool – Parkje naast H’poort dreigt te verdwijnen

Artikel in Het Parool over het parkje dat verdwijnt als de fietsroute wordt aangelegd van Westerpark naar Haarlemmer Houttuinen.
Een (vooralsnog) slecht onderbouwd en amateuristisch plan is het bewonerscomité Dijk&Plein van mening.
Kosten bedragen circa 13 miljoen (inclusief BTW).

Lees meer …

Deze post heeft 4 reacties

  1. Dat zou een hele slechte stap zijn als dit waar is. Niet vanwege de ‘weide’ – dat kan me aan mn reet roesten – maar omdat dan het fietsverkeer door het Westerpark wordt bevordert en niet die van de Haarlemmerweg. Het PARK is geen fietspad, maar een voetgangersgebied waar fietsen is toegestaan. Men fietst daar al als debielen en dat wordt met een actie als deze alleen maar erger.

  2. ik mis een duidelijke reaktie van onze werkgroep VERKEER; – er zal toch gekozen moeten worden !

  3. Onder Verkeer en Milieu staat een Verkeersplan met daarin de reactie van de “werkgroep” verkeer – er kan pas gekozen worden als alle opties door de Gemeente zijn onderzocht, maar er wordt maar één optie onderzocht en dat is een fietsroute over de Haarlemmer Houttuinen.
    Binnenkort kom ik met een vervolg op het Verkeersplan.
    Ik doe dit er in de avonduren bij, Dus dat kost soms wat tijd.

  4. De Paardenwei is een particulier projectje van 1 bewoner die het al jaren voor elkaar krijgt om net te doen of hij een groep mensen is. Een veilige en snelle fietsroute om de Haarlemmerdijk en Straat te ontlasten is hard nodig en dat postzegeltje groen zal de natuur niet dichterbij brengen. Bovendien hebben wij dat heerlijke Westerpark naast de deur.

Geef een reactie

Sluit Menu