Bewoners binnenstad pessimistisch over leefbaarheid

Bewoners binnenstad pessimistisch over leefbaarheid

Het Parool berichtte gisteren over de zorgelijke stemming onder burgers in de binnenstad. Op en rond de Burgwallen, maar ook in de Jordaan, grachtengordel en Haarlemmerbuurt is de stemming bedrukt, aldus de krant. Hier draagt zeker niet aan bij dat de Gemeente uit geldbejag kleine buurtcentra als de Zondagschilders op de Geldersekade en het Pianolamuseum op de Westerstraat de nek omdraait. Teken op beide websites de petities voor hun behoud!

Gelukkig is deze neerslachtige stemming nog niet neergedaald op de Dijk&Pleinbuurt en op ons Stadsdorp. Help daarom mee om onze buurt te behouden en (nog) beter te maken!

Deze post heeft 2 reacties

  1. Ik zou zeggen sluit je aan bij Faircity, wij streven naar een leefbare gelukkig stad voor iedereen, (en dat graag op koye termijn) …we gaan niet simmen maar nemen het heft in onze eigen hand… zoals de stad Amsterdam altijd gedaan heeft.. op weg naar een eerlijke vrolijk en vooral leefbare toekomst voor Amsterdam ..samen….wees welkom/
    http://www.farircity.amsterdam

  2. De gemeente reageert slecht op klachten. 1 en een 1/2 jaar geleden begonnen over slechte
    staat planciustunnel. 3x aangekaart bij gebiedsmakelaars. Later ook per email, waar belofte op
    reactie kwam. Na 6 weken nog niets. Alleen de lampen zijn op orde nu. Ik ga de politiek
    benaderen. Heeft iemand idee welke politicus het meest geschikt is?

Geef een reactie

Sluit Menu