Wees welkom op 13 februari bij hoorzitting over Domino’s

Wees welkom op 13 februari bij hoorzitting over Domino’s

Nieuws van een betrokken bewoner: op dinsdag 13 februari is er een hoorzitting in de bezwaren van Domino’s tegen de weigering van de vergunningen “voor het aanbrengen van reclame in losse letters op de onderpui van de voorgevel van het pand Haarlemmerdijk 174, verzonden op 14 september 2017, OLO-nummer 2996461” en “voor het aanbrengen van een afvoerpijp op het dak van de uitbouw Haarlemmerdijk 174 te Amsterdam, verzonden op 15 september 2017, OLO-nummer 3114883”.

Dat betekent dus dat Domino’s wel degelijk nog van plan is om zich op de Dijk te vestigen, naast Toscane, het Italiaans restaurant. Ons bezwaar is onder meer dat we op dit eerste stuk van de Dijk ook al De Pizzabakkers hebben en Pastorale. Domino’s vinden wij geen aanwinst, maar eerder een verschraling van het aanbod.

Hoewel de hoorzitting gaat over de twee geweigerde vergunningen van de gemeente en er dus maar beperkt ruimte zal zijn om de verschraling van het aanbod aan de kaak te stellen, is het wel goed om aan de rechter te laten zien dat we ons zorgen maken. Kom daarom vooral naar de hoorzitting.  Die is voor iedereen toegankelijk. Details:

dinsdag 13 februari
09.45 – 10.30
Amstel 2
De Plaza BG01

Laat het hieronder weten als je komt.

Deze post heeft 3 reacties

 1. Helaas kan ik niet komen ivm werken. Ik hoop dat er wel een aantal mensen kunnen laten zien dat we geen Domino op de Dijk willen. Succes.

 2. Hi Buren,
  Wat voor Christa geldt geldt ook voor mij: ik moet helaas werken dan. Ik heb destijds in september een bezwaarbrief gestuurd over de ‘Pijp van Domino’ en ben nu persoonlijk uitgenodigd om ter zitting mijn bezwaren toe te lichten voor de commissie. Ik mag daar iemand voor machtigen: wie wil en kan voor mij het woord doen? Ik moet diegene een machtiging meegeven en liefst van te voren aankondigen dat deze persoon mij vertegenwoordigt.
  Wie wil en kan? Mooie kans om van ons te laten horen! Het is een openbare zitting maar alleen de genodigden mogen spreken…
  Groet van Siesa

 3. Ik zal er zijn,
  Tot dinsdag
  Groet Cor

Geef een reactie

Sluit Menu