De eerste eerste zondag van de maand

De eerste eerste zondag van de maand

 

De gezelligheid tijdens de nieuwjaarsborrel in de huiskamer van Jaap en Bayu kon niet op maar ze zijn nog steeds aan het bijkomen van onze vrolijkheid, dus we zullen een andere plek moeten vinden voor de maandelijkse buurtborrel. Joke en Robert zitten aanstaande zondagmiddag , niet geheel toevallig ook de eerste zondag van de nieuwe maand, om 16.00 uur in De Oranjerie. Wij zijn er ook. En Siesa ook. Wij weten even niet hoe Joke en Robert er uit zien, maar daar komen we vanzelf achter. Schuif  bij ons aan,  of bezie ons vanaf een ander tafeltje en schrijf dan een kritisch rapport over ons op deze site.

RUILEN ZONDER HUILEN

Ja, RUILEN ZONDER HUILEN vindt plaats op 11 februari, op een voorlopig geheim adres ergens op de Haarlemmerdijk want we hebben vernomen dat er professionele handelaren uit zijn op onze waar en die mogen niet naar binnen. Ook was er een meneer die heeft gevraagd of er plek was voor  een tweepersoonsbed  dat hij wil ruilen tegen een een stapel Suske en Wiskeboeken. Het bed wilde hij meebrengen, maar we zijn streng geweest.   Meneer V.K mag slechts met een foto van zijn bed naar binnen.  Tot zover de activiteiten.

Nieuws over het gerechterlijk besluit om de vijfde Say Cheese vestiging met onmiddellijke ingang te sluiten volgt zeer snel, evenals nieuws over de toekomstige verkeerssituatie op  Dijk en Plein en het idee om de Vinkenstraat, de Haarlemmer Houttuinen en de Haarlemmerstraat bij Dijkenplein te betrekken. En andere zaken. Maar voorlopig even: 4 februari Oranjerie om 16.00 uur en  11 februari Ruilen Zonder Huilen. Laat even weten of je komt aanstaande zondag. Eigen drank meebrengen. O nee.

 

Geef een reactie

Sluit Menu