Nee! Echt? BUURTBINGO

zondag 21 gaan we…. jaja… is het echt? Ja het is echt, wat gaan we? We gaan bingo spelen! En wat zijn de prijzen? Bij Bingo! mag je kiezen uit alles wat we zelf hebben meegebracht. Dus behalve Bingo is het ook nog eens een kans om van je boeken af te komen die je al wel gelezen hebt, maar toch wel weg wil doen.Of van dat vest dat je gekregen hebt, maar geel staat je niet! Maximaal tien personen mensen. Meld je aan. Dat wordt gezellig! Waarschijnlijk is het gewoon bij iemand thuis, dus eigen glas, eigen fles en eigen glaasje meebrengen en na anderhalf uur is het alweer voorbij. Bijna net zo lang als een wortelkanaalbehandeling, maar dan nog erger. ¬†Wie kan tien mensen hebben? Jow! Meld maar aan.

Deze post heeft een reactie

  1. Bij een Bingo hoef je toch nooit gehinderd te zijn met enige kennis of ervaring om iets te kunnen winnen?! Dat moet ik aankunnen…Ben er bij!

Geef een reactie

Sluit Menu