Hallo medemensen!Laatste nieuws.

Buurtgenoot Rogier wil de Haarlemmerpoort kopen, zie zijn reactie op de blog Haarlemmerpoort.

Geri is niet blij met de winkel op Haarlemmerdijk 2. Meer buurtbewoners zijn niet blij. Maria is met de uitbaatster gaan praten. Zie blog Touristenwinkel. Maar toeristenwinkel mag ook.  Anneke, de mevrouw die in de winkel staat, noemt het zelf een tabak- en kadoshop. Tja. Daar gaan we dan. Dit is de realiteit van het voornemensbesluit. Myra, onze winkelstraatmanager, is er van op de hoogte. Voor zover onze informatie strekt mag het aanbod van koopwaar, van een nieuwe vestiging die zich deels op toeristen richt, de 25 procent van het totale aanbod in de winkel niet overstijgen. De nieuwe winkel in de pand waar eerst Meneer Wijnbergh zat, is met zeer gemengde gevoelens ontvangen.  Dat is een ding dat zeker is. Verder ligt de bal nu bij handhaving en wetgeving.

In de bakkerij van Jannie, Dijk 140, is een pop up met vintage theaterkleding. Ze blijven tot na de kerst.

Er is een fotogalerie gekomen naast Pastorale op 117. Zie filmpje onder ‘winkels’ en dan ‘mijn buurt’

En HET STADSDORP IS OPEN. Buurtborrel, buurtbingo… gaat dat zien onder stadsdorp. Vraag en bied aan! We zijn open!

 

Deze post heeft 2 reacties

  1. De fotogalerie op 117 heb ik nu een paar keer bezocht en ook steeds wanneer ik er langs loop, kijk ik naar binnen. Mijn favoriet is de zwart wit foto van de vier mensen die tot hun middel in het water staan, subliem!
    Zelf fotografeer ik zo’n vijftig jaar en afgelopen Pinksteren deed ik voor het eerst mee met de Open Atelier Route. Ook nu houd ik open dagen bij mij thuis en ik zal zeker mijn bezoekers adviseren om een kijkje te gaan nemen op 117. ‘Photograph means love’ is mijn favoriete uitspraak en dit is de beide galeriehouders op het lijf geschreven!!!

  2. Gefeliciteerd met “ons” stadsdorp! Zo snel had ik het niet verwacht! Complimenten aan alle initiatiefnemers!

Geef een reactie

Sluit Menu