Domino gaat in beroep

Voormalig Van Leek

Met het eigenaar van voormalig Van Leek is nu overeenstemming met de bouwinspectie over de toe te passen profielen en de kleur, zodat het zeer waarschijnlijk heel slanke stalen profielen worden in matzwart. Dat is dan voor alle kozijnen van de woningen die nu wit zijn gemaakt met die veel te zware profilering. Verder nog wat aanpassingen hier en daar, zoals een iets slankere regenpijp in het midden.

Domino’s
Die hebben een afwijzing gekregen maar ze kunnen daar tegen in beroep gaan.  Bouwinspectie  vindt dat het een bedrijf is met een heel klein stukje winkel, zij zien het gewoon als een winkel. Uiteindelijk zou  het zo kunnen uitpakken dat de rechter een uitspraak moet doen. Dinsdag 13 februari vecht Domino het afwijzen van de vergunning voor het plaatsen van een uithangbord aan, evenals het plaatsen van een pijp aan de achterkant. Komt allen naar de hoorzitting om 9.45 in het stadhuis.

 

Deze post heeft 2 reacties

  1. Wat kunnen we doen om de komst van Domino’s tegen te houden? Er zijn al 3 pizzeria’s binnen een straal van 100 meter.

  2. Wat kunnen we doen om dit tegen te houden. Nog een petitie? Dit mag echt niet doorgaan.

Geef een reactie

Sluit Menu