2 november

Op 2 november zijn de eerste stappen gezet op weg naar een functionerend Stadsdorp. Er waren tien mensen aangeschoven aan de tafel van Maria Goos. De eerste ideeën hebben al het licht gezien; lezingen en rondleidingen door de buurt met de nadruk op historie en anekdotiek. Een publiek diner of ontbijt. Een presentatie op de Kerstmarkt op 10 december. Uitwisseling van diensten zoals wandelen met senioren, de hond uitlaten etcetera.  We zoeken nu nog sitebouwers, onderhouders, deskundigen die hier aan mee willen werken.

Deze post heeft een reactie

  1. Fijn om dit te lezen. Deze eerste stappen zijn een proficiat waard.
    Jammer dat ik er uiteindelijk niet bij kon zijn op 2 november jl. (in verband met een spoedklus voor mijn baas).
    Volgende keer beter hoop ik.

    Marjan H-W

Geef een reactie

Sluit Menu