Staan we alleen?

Het schijnt dat er in de Haarlemmerbuurt meer bewonersinitiatieven zijn met hetzelfde doel als dat wij hebben; de buurt zo aangenaam mogelijk maken voor bewoners, winkeliers en passanten. Weet je hier iets van? Meld het hier. Dan kunnen we misschien wat aan elkaar hebben. Wij hebben intensief contact met Platform1013. Dat is een bewonersinitiatief dat zich met succes bezighoudt met de (illegale) vakantieverhuur rondom de Haarlemmerstraat. Kijk op: www.platform1013.nl  Nel de Jager, bekend als de voormalige winkelstraatmanager van dijk en straat, is hier intensief bij betrokken. Bezoek ook eens: www.Haarlemmerbuurt-1013.nl en  de Facebookpagina Haarlemmerbuurt. Erg leuk, met prachtige foto’s.

Deze post heeft een reactie

  1. Tot 2002 hadden we in deze buurt een eigen wijkcentrum met een eigen gebouw waar je met alle positieve initiatieven en negatieve ervaringen terecht kon. Sinds het wijkcentrum Gouden Reael (Haarlemmer en Planciusbuurt en Westelijke eilanden), noodgedwongen is samen gegaan met wijkcentrum Jordaan hangt onze buurt er een beetje bij. Misschien is het wel nodig om weer een eigen plek te creëren zodat alle initiatieven bij elkaar komen.

Geef een reactie

Sluit Menu